Aflevering 47: KIND: What It Is and Why you should use it

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 47: KIND: What It Is and Why you should use it
April 2, 2024
33
 MIN

Aflevering 47: KIND: What It Is and Why you should use it

Tijdens dit gesprek verkennen we het gebruik van KIND (Kubernetes in Docker) voor het maken van een lokale Kubernetes-cluster.

Samenvatting

🎙️ Nieuwe aflevering 47: Een boeiend gesprek met Benjamin Elder en Antonio Ojea!In deze aflevering gaan Jan en Ronald in gesprek met Benjamin Elder, Senior Software Engineer bij Google, en Antonio Ojea, ook een Software Engineer bij Google die werkt aan Kubernetes. Benjamin is een langdurige bijdrager aan het Kubernetes-project en maakt deel uit van het Kubernetes Steering Committee. Antonio staat bekend als een van de topbijdragers aan het Kubernetes-project, met een sterke focus op netwerken en betrouwbaarheid. Tijdens dit gesprek verkennen we het gebruik van KIND (Kubernetes in Docker) voor het maken van een lokale Kubernetes-cluster. We bespreken ook onderwerpen zoals containers in containers,  waarom je KIND niet in productie wil draaien, programmeren in Go in relatie tot Kubernetes en het schalen van nodes tot 5000. Daarnaast kijken we naar upgradebeleid en de mogelijkheid voor LTS-ondersteuning.Mis deze boeiende aflevering niet! 🚀 #Podcast #Kubernetes #LoadBalancing #Containers #GoProgramming #LTSKubernetesKeep Calm and Load Balance on KIND - Antonio Ojea & Benjamin Elder, Google (youtube.com)