Koop je tickets voor KCD Utrecht en gebruik promocode: KCDUT23-PODCASTFRIENDS
Klik hier

Events

Gemaakt door én voor mensen met een hart voor IT.

Podcast About - Radio Webflow Template
About Radio Podcast - Radio Webflow TemplateAbout Radio Podcast App - Radio Webflow Template

Aankomende Events

Blijf op de hoogte van onze aankomende podcastthema's en gesprekken over Kubernetes.

KubeCon + Cloud Native Con

March 19, 2024
1 Pl. de la Prte de Versailles, 75015 Paris, Frankrijk

De Cloud Native Computing Foundation brengt gebruikers en technologen samen uit toonaangevende open source- en cloud native-gemeenschappen in Parijs, Frankrijk, van 19-22 maart 2024. Sluit je aan bij onze CNCF Afstudeer- en Incubatieprojecten terwijl de gemeenschap vier dagen lang samenkomt om de educatie en vooruitgang van cloud native computing te bevorderen.

Afgelopen Events

Blijf op de hoogte van onze aankomende podcastthema's en gesprekken over Kubernetes.

Kubernetes Community Days

December 1, 2023
Jaarbeursboulevard 3521 BC Utrecht

Sluit je bij ons aan voor een spannend evenement in persoon bij Jaarbeurs Utrecht, gelegen aan de Jaarbeursboulevard in Utrecht, Nederland. De Kubernetes Community Days Utrecht 2023 is een must-attend evenement voor alle Kubernetes-liefhebbers! Ga in gesprek met gelijkgestemde individuen, leer van experts in de industrie en duik diep in de wereld van Kubernetes.

Redhat Summit: Connect 2023

October 4, 2023
Jaarbeursplein 6a, 3521 AL Utrecht

Red Hat Summit: Connect 2023 bied je toegang tot Red Hat-gedachtegoed, experts, technologieën en oplossingen. Doe mee aan Red Hat Summit: Connect in een stad bij jou in de buurt om ervaringen, ideeën en inzichten te delen.

Edgecase 2023

September 20, 2023
DeFabrique, Utrecht

Een tweedaags evenement met meer presentaties, workshops, lezingen en activiteiten, allemaal gericht op het delen van onze ervaring met en kennis van Kubernetes.

KubeCon + CloudNativeCon

April 18, 2023
Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

De vlaggenschipconferentie van de Cloud Native Computing Foundation brengt gebruikers en technologen samen. Sluit je aan bij onze CNCF-aangenomen en incuberende projecten terwijl de gemeenschap vier dagen lang bijeenkomt om het onderwijs en de vooruitgang van cloud-native computing verder te bevorderen.

KCD Amsterdam 2023

February 23, 2023
Klönneplein 4-6 Amsterdam, 1014 DD

Twee dagen vol met Kubernetes en Cloud Native, boordevol lezingen, workshops, evenementen en plezier, eindigend met een veganistische barbecue en een feest: dat wordt Kubernetes Community Days Amsterdam 2023!