Aflevering 19: GitHub of Azure Devops

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 19: GitHub of Azure Devops
July 4, 2023
21
 MIN

Aflevering 19: GitHub of Azure Devops

Wij waren op TEQNation in Utrecht en daar spraken wij April Edwards, Senior Developer Advocate & DevOps Practice Lead bij GitHub. In deze aflevering hebben wij het over waarom Microsoft Github gekocht heeft en wat de toekomst is van Azure Devops. Ook hebben we het over de mogelijkheden van AI in combinatie met Kubernetes YAML en Unit testing. In deze aflevering komt verder aan bod: Co-Pilot van Microsoft .

Samenvatting

Wij waren op TEQNation in Utrecht  en daar spraken wij April Edwards, Senior Developer Advocate & DevOps Practice Lead bij GitHub. In deze aflevering hebben wij het over waarom Microsoft Github gekocht heeft en wat de toekomst is van Azure Devops.  Ook hebben we het over de mogelijkheden van AI in combinatie met Kubernetes YAML en Unit testing.  In deze aflevering komt verder aan bod: Co-Pilot van Microsoft .