Aflevering 26: Managing 3000 nodes on the Edge

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 26: Managing 3000 nodes on the Edge
October 3, 2023
35
 MIN

Aflevering 26: Managing 3000 nodes on the Edge

In deze aflevering van Edgecase 2023 duiken we diep in de wereld van technologische innovatie in de fastfoodindustrie. Onze gast, Brian Chambers, Chief Architect bij Chick-fil-A.

Samenvatting

In deze aflevering van Edgecase 2023 duiken we diep in de wereld van technologische innovatie in de fastfoodindustrie. Onze gast, Brian Chambers, Chief Architect bij Chick-fil-A.Brian neemt ons mee naar de Edge, waar Chick-fil-A niet alleen Kubernetes omarmt, maar het ook implementeert. Elk van hun meer dan 3000 vestigingen draait een krachtig Kubernetes Cluster op de Edge, waardoor ze een ongeëvenaarde flexibiliteit en snelheid bereiken.We verkennen de technische uitdagingen die ze hebben overwonnen en de opwindende mogelijkheden die deze randtechnologie biedt voor de toekomst van snelle en efficiënte dienstverlening.