Aflevering 32: AI op de Kubernetes Edge

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 32: AI op de Kubernetes Edge
November 14, 2023
37
 MIN

Aflevering 32: AI op de Kubernetes Edge

We bespreken niet alleen de huidige staat van kunstmatige intelligentie op de Kubernetes Edge, maar werpen ook een blik op de toekomst, waarin we anticiperen op het vermogen van systemen zoals ChatGPT om complexe problemen op te lossen.

Samenvatting

Welkom bij Aflevering 32 van onze podcast! In deze laatste aflevering in de Edgcase-reeks gaan we in gesprek met Eelko de Vos, cloud DevOps engineer van Fullstaq. Over zijn talk op Edgecase, getiteld "A.I. on the Kubernetes Edge". We bespreken niet alleen de huidige staat van kunstmatige intelligentie op de Kubernetes Edge, maar werpen ook een blik op de toekomst, waarin we anticiperen op het vermogen van systemen zoals ChatGPT om complexe problemen op te lossen.

Eelko deelt ook een opmerkelijk project: Een Commodore 64 die zich als een Kubernetes node voordoet om zich aan te kunnen melden op een cluster. Een uniek experiment dat ons uitdaagt na te denken over de veelzijdigheid van moderne technologie en de slimme aanpassingen die mogelijk zijn.

Tune in en ontdek met ons hoe deze innovatieve ideeën en projecten de grenzen van wat mogelijk is blijven verleggen. Veel luisterplezier!