Aflevering 33: Time-to-Value met de Open Practice Library

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 33: Time-to-Value met de Open Practice Library
November 21, 2023
29
 MIN

Aflevering 33: Time-to-Value met de Open Practice Library

Tijdens deze sessie werpen we een blik op de implicaties voor organisatiestructuur, met een focus op de toepassing ervan op Kubernetes-platforms en cloud-native applicatieontwikkeling.

Samenvatting

Welkom bij Aflevering 33 van onze podcast! In deze intrigerende aflevering gaan we in gesprek met Peter-Paul Kurstjens, Enterprise Strategist bij Red Hat. Peter-Paul deelt zijn inzichten over "The Surprising Question that Slashes Time to Market," een boeiende talk waarin hij de cruciale vraag onderzoekt die elke CIO, CTO en engineering team zou moeten stellen voordat ze investeringsbeslissingen nemen of tot actie overgaan.

Tijdens deze sessie werpen we een blik op de implicaties voor organisatiestructuur, met een focus op de toepassing ervan op Kubernetes-platforms en cloud-native applicatieontwikkeling. Peter-Paul schetst hoe het stellen van deze vraag een impact heeft op belangrijke organisatorische uitdagingen, zoals time-to-value, kosten van vertraging, behoud van talent, productkwaliteit en meer. Hij deelt waardevolle voorbeelden uit de praktijk, waarin de patronen en praktijken worden belicht die worden gebruikt om de adoptie en het succes van deze benadering te faciliteren.

Ontdek met ons hoe de Open Practice Library wordt toegepast aan de hand van praktijkvoorbeelden die Peter-Paul met ons deelt. Deze aflevering belooft diepgaande inzichten en waardevolle lessen op het gebied van technologie, met onderwerpen als organisatiestructuur, cloud-native app-ontwikkeling en Kubernetes. Veel luisterplezier! 🚀🎙️

Kubernetes Community Days (KCD Utrecht)
Koop je tickets op https://kcdutrecht.nl met kortingscode: KCDUT23-PODCASTFRIENDS en ontvang 20% korting!