Aflevering 38: Implementatie Kubernetes bij Gemeente Amsterdam

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 38: Implementatie Kubernetes bij Gemeente Amsterdam
January 16, 2024
44
 MIN

Aflevering 38: Implementatie Kubernetes bij Gemeente Amsterdam

We zijn in gesprek met de experts Dinant Paardenkoper en Jurgen Allewijn. Samen nemen we een diepe duik in de fascinerende wereld van Kubernetes op Azure, en ontdekken we de intrigerende implementatie van Kubernetes bij de gemeente Amsterdam.

Samenvatting

🎙️✨ Welkom bij Aflevering 38 van de Nederlandse Kubernetes Podcast! In deze informatieve aflevering hebben we het genoegen om in gesprek te gaan met de experts Dinant Paardenkoper en Jurgen Allewijn. Samen nemen we een diepe duik in de fascinerende wereld van Kubernetes op Azure, en ontdekken we de intrigerende implementatie van Kubernetes bij de gemeente Amsterdam.

🌐 Kubernetes op Azure: Ontdek de ins en outs van het draaien van Kubernetes-workloads op het Azure-cloudplatform. Dinant en Jurgen delen hun inzichten over de unieke uitdagingen en kansen die zich voordoen bij het gebruik van Kubernetes in de Azure-omgeving. Leer over best practices, optimalisatiestrategieën en de nieuwste ontwikkelingen.

🌍 Azure Agent Pools: Verken de kracht van Azure Agent Pools en begrijp hoe deze bijdragen aan het schaalbaar en efficiënt beheren van Kubernetes-clusters. Onze gasten delen hun ervaringen met het implementeren van agent pools en bieden waardevolle inzichten voor luisteraars die hun Kubernetes-omgeving op Azure willen verbeteren.

🏙️ Kubernetes bij de Gemeente Amsterdam: Luister naar het boeiende verhaal van hoe de gemeente Amsterdam Kubernetes heeft geïmplementeerd. Jurgen en Dinant delen hun ervaringen, uitdagingen en succesverhalen. Leer hoe een grote organisatie als de gemeente Amsterdam profiteert van Kubernetes voor hun specifieke behoeften en eisen.

Of je nu een ervaren Kubernetes-beheerder bent, een Azure-enthousiasteling, of gewoon nieuwsgierig bent naar de praktische toepassingen van deze technologieën, Aflevering 38 biedt een schat aan informatie en inspiratie. Druk op play en laat je leiden door de deskundigheid van Dinant Paardenkoper en Jurgen Allewijn in deze boeiende aflevering van de Nederlandse Kubernetes Podcast! 🚀💻

Links:

https://www.luminis.eu
https://weareyuma.com
https://jurgenallewijn.nl
Assessments - IT-IMPRESSIVE