Aflevering 48: Optimizing Application Performance: Unleashing Granulate

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 48: Optimizing Application Performance:  Unleashing Granulate
April 9, 2024
22
 MIN

Aflevering 48: Optimizing Application Performance: Unleashing Granulate

Granulate, een geavanceerde oplossing die applicatieprestaties optimaliseert op het niveau van de runtime. Granulate duikt diep in de kern van de applicatie om CPU-gebruik te optimaliseren, jobvoltooiingstijden te verkorten en latentie te minimaliseren.

Samenvatting

Samenvatting:In deze aflevering van onze podcast gaan we in gesprek met Markus Flierl, Corporate Vice President bij Intel Developer Cloud, over de presentatie "American Airlines Increases Velocity by Leveraging K8s at Scale and Autonomous App-level Optimization". Markus deelt inzichten in hoe American Airlines zijn operationele snelheid heeft verhoogd door gebruik te maken van Kubernetes op schaal en autonome optimalisatie op app-niveau.

Tijdens het gesprek werpen we ook een diepgaande blik op Granulate, een geavanceerde oplossing die applicatieprestaties optimaliseert op het niveau van de runtime. Granulate duikt diep in de kern van de applicatie om CPU-gebruik te optimaliseren, jobvoltooiingstijden te verkorten en latentie te minimaliseren. Markus belicht hoe Granulate een cruciale rol speelt in het behalen van de doelstellingen van American Airlines en hoe het de efficiëntie en prestaties van hun IT-infrastructuur verbetert.

Luister mee terwijl Markus vertelt over het gebruik van Kubernetes om IT-operaties te stroomlijnen en hoe Granulate een essentieel onderdeel vormt van de strategie van American Airlines voor het optimaliseren van hun applicatieprestaties en het versnellen van hun operationele tempo.