Aflevering 52: Autoscaling Magic with KEDA

Jan Stomphorst
Ronald Kers
Luister naar deze aflevering op jouw favoriete platform!
Apple Podcast Icon - Radio Webflow TemplateSpotify Icon- Radio Webflow TemplateGoogle Podcast Icon - Radio Webflow TemplateAnchor Icon - Radio Webflow TemplateSoundCloud Icon - Radio Webflow Template
Aflevering 52: Autoscaling Magic with KEDA
May 7, 2024
31
 MIN

Aflevering 52: Autoscaling Magic with KEDA

KEDA is een krachtig hulpmiddel waarmee Kubernetes-applicaties automatisch kunnen worden geschaald op basis van verschillende soorten gebeurtenissen/events.

Samenvatting

In aflevering 52, gaan we in gesprek met Jorge Turrado Ferrero, SRE Expert en KEDA-maintainer  en Zbyněk Roubalík, Oprichter van Kedify en ook een KEDA-maintainer , om de fascinerende wereld van KEDA (Kubernetes Event Driven Autoscaler) te ontdekken.

KEDA is een krachtig hulpmiddel waarmee Kubernetes-applicaties automatisch kunnen worden geschaald op basis van verschillende soorten gebeurtenissen/events. Dit omvat niet alleen traditionele metingen zoals CPU- en geheugengebruik, maar ook aangepaste metingen en externe gebeurtenisbronnen, waardoor het zeer flexibel en aanpasbaar is.

Tijdens ons gesprek verkennen we de ins en outs van KEDA, bespreken we de belangrijkste kenmerken, voordelen en toepassingen in de echte wereld. We gaan ook in op de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met op gebeurtenissen gebaseerde schaling in Kubernetes-omgevingen.

Of je nu nieuw bent met KEDA of je begrip van deze innovatieve technologie wilt verbeteren, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en praktische kennis rechtstreeks van de experts zelf. Luister nu om meer te weten te komen over KEDA